Historie

Hvad er Mini Huse?

Mini Huse er et nystartet koncept, som er sat i verden af en ung tømrer ved navn Kasper Overgaard.

Et koncept, som bygger på færdige løsninger, der gør det nemt for den almindelige grundejer at udvide med nogle ekstra kvadratmeter på en billig og fleksibel måde.

En passion for at bygge små træhuse

Kasper har siden begyndelsen af 2020 været selvstændig under navnet Overgaard Tømrer, og i den periode er der blevet lavet stort set alt, hvad tømrerfaget kan tilbyde indenfor renovering og nybyggeri rundt omkring i landet.

Der er dog en bestemt type opgave, som har vakt større interesse end alle de andre. Den, der gik ud på at skabe noget fra bunden. Endnu bedre var det, hvis det ikke tog for lang tid at lave, og så skulle det selvfølgelig være baseret på verdens bedste byggemateriale, når det gælder både bæredygtighed, æstetik og duft. Nemlig træ.

Familieejet grund

På familiens grund lidt ude for Slangerup på Nordsjælland har Kasper haft mulighed for at prøve nogle ting af og gøre sig en masse erfaringer. I løbet af sommeren 2022 blev der bygget nogle prototyper, og der var god respons fra kunderne.

Konceptet blev skabt

Efter noget tid på tegnebrættet var idéen født, og den blev døbt Mini Huse. Nu venter der forhåbentlig en masse glade kunder og lancering af nye typer huse, efterhånden som tiden går, og de gode idéer opstår.

Stiftet i 2023.